روغن کنجد ،ضد سرطان و چاقی

 

روغن کنجد ساره به دلیل اینکه به روش سرد ( cold press ) تهیه میکردد کلیه خواص کنجد را در خود حفظ می کند. روغن کنجد به دلیل داشتن مقاومت بالا در برابر حرارت دود نمی کند، کف نمی کند ، تغییررنگ نمی دهد و بوی نامطبوع در آشپزخانه تولید نمی کند به همین دلیل جهت سرخ کردن بسیار مناسب است در عین حال موجب خوش طعم شدن مواد غذایی شده و برای تهیه و مصرف سالاد توصیه می گردد .

این روغن تاثیر چشمگیری در پیشگیری از بیماری های مفصلی و آرتروز داشته و همچنین موجب تعدیل و تنظیم وزن و جلوگیری از پارکینسون و آب مروارید می شود.

روغن کنجد حاوی آنتی اکسیدان های طبیعی است که باعث از بین رفتن سرطان های خفته در بدن شده و موجب جلوگیری از سرطان های دستگاه گوارش ، پروستات ( دومین سرطان شایع مردان ) و سینه ( دومین سرطان شایع در زنان ) می شود.همچنین این روغن به دلیل دارا بودن ویتامین E موجب شفافیت و لطافت پوست می گردد .

مهم تر اینکه این روغن یکبار مصرف نمی باشد ومی توانید بدون اینکه نگران سرطان و یا بیماری دیگری باشید چندین بار برای سرخ کردن غذا از آن استفاده کرده و از طعم خوش آن لذت ببرید.

بعضی از خواص دیگر روغن کنجد :

• کاهش دهنده سطح کلسترول بد خون و افزایش جذب کلسترول خوب
• کاهش فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا
• جلوگیری از تصلب شرایین و بسته شدن عروق
• جلوگیری از بروز سکته قلبی
• حاوی اسید اولئیک به میزان ٪۳۸
• جلوگیری از بروز آب مروارید
• شفافیت و لطافت پوست به دلیل غنی بودن از ویتامین E
• مناسب برای سرخ کردن به دلیل مقاومت بالای حرارتی
• نقطه دود ۲۲۶ درجه سانتیگراد
• کاهش ابتلا به بیماری پارکینسون
• به تاخیر انداختن عوارض سالخوردگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *