کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف گردو

 

به گزارش ایرنا از هلث، محققان دانشگاه کالیفرنیا در آمریکا در مطالعه بر روی موش ها متوجه شدند که رژیم های غذایی مملو از گردو و یا روغن آن موجب کاهش رشد تومور می شود.

 

این مطالعه همچنین نشان داد که مغز گردو و یا روغن آن موجب کاهش کلسترول و افزایش حساسیت به هورمون انسولین می شود

 

که آن نیز به پیشگیری از ابتلا به دیابت کمک می کند.

گردو معمولا مملو از یک سری مواد شیمایی از جمله اسیدهای چرب امگا ۳ است که به تقویت سلامت کمک می کند.

پیش از این مشخص شده بود که امگا ۳ از ابتلا به سرطان سینه و بیماری قلب پیشگیری می کند.

آخرین نتایج نشان می دهند که دانه ها و مغزها موجب کاهش سطح هورمون IGF-1 می شود که در ابتلا به سرطان پروستات و سینه نقش دارد.

دکتر «پل داویس» از دانشگاه کالیفرنیا گفت: گردو مملو از چربی است اما چربی آن موجب رشد سرطان پروستات نمی شود.

وی افزود: در حقیقت مطالعه بر روی موش ها نشان داد که گردو اثر معکوسی در رشد سرطان پروستات دارد.

هر سال در ۳۵ هزار نفر از مردان انگلیسی سرطان پروستات تشخیص داده می شود و ۱۰ هزار نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست می دهند.

این مطالعه در مجله  dicinal Food Me منتشر شده است.

url

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *